nOpony - Opony na sezon zimowy i letni

Wybierz Opony

Dobierz Opony do pojazdu

Jak odczytać rozmiar opony?

205/55R1691 / H

  • szerokość
    [mm]
  • profil
  • średnica
    [w calach]
  • indeks nośności
  • indeks prędkości
Potrzebujesz pomocy?
Napisz do nas

pracujemy od 0900-1700 w dni robocze


  • Audi Opony
  • BMW Opony
  • Chevrolet Opony
  • Citroen Opony
  • Fiat Opony
  • Ford Opony
  • Honda Opony
  • KIA Opony
  • Mercedes Opony
  • Mitsubishi Opony
  • Nissan Opony
  • Opel Opony
  • Peugeot Opony
  • Renault Opony
  • Seat Opony
  • Skoda Opony
  • Toyota Opony
  • VW Opony
Koszyk

FULDA Opinie

Poznaj opinie i oceny użytkowików Opon FULDA. Zobacz jak oceniają je kierowcy i dobierz najlepsze dla siebie opony.

Moja opinia na temat opony fulda kr. montero 3. Założyłem je do KIA, spisuję się nie najgorzej w trudnych warunkach zimowych i w błocie, troche szumią na asfalcie ale w sumie OK. polecam
WOJ@ 2011-09-08 15:09:19
napisał o Fulda Kristall Montero 3
Polecam
Opona z średniej półki, cicha. Jak dla mnie i mojej skódki jest ok.
Tadek 2012-06-12 15:43:26
napisał o Fulda ECOCONTROL
Polecam
Zastanawiałem się między fuldą a kleberem, staneło na fuldzie i nie żałuję. Polecam
Rysz36 2012-06-12 15:45:39
napisał o Fulda ECOCONTROL
Polecam
opony rewelacja godne polecenia jestem bardzo zadowolony zwłaszcza gdy pada deszcz przy wchodzeniu w zakręty i hamowaniu. POLECAM.
BARTEK 2012-06-12 16:17:23
napisał o Fulda ECOCONTROL HP
Polecam
W ostatnim czasie kupiłem sobie nowe oponki Fulda CARAT PROGRESSO . Chciałem je wam polecić ,ponieważ bardzo dobrze zachowują się na suchej jezdni jak i na mokrej bardzo cichutkie oponki.
ford GT 2012-06-21 16:04:19
napisał o Fulda CARAT PROGRESSO
Polecam
opona z niższej półki ale po zakupie nie pożałowałem swojej decyzji teraz o wiele lepiej prowadzi mi się mojego fiacika pozdrawiam
Franciszek 2012-06-22 09:30:17
napisał o Fulda ECOCONTROL
Polecam
Trochę szybko wyciera się bieżnik na osi napędzanej ale to raczej ze względu na styl jazdy choć i tak sporo go jest jeszcze. Dobrze trzymają się drogi droga hamowania jest krótsza.Zdecydowanie opona Fulda Diadem Linero jest godna polecenia.
Radek 223 2012-06-22 09:37:16
napisał o Fulda DIADEM LINERO
Polecam
Never again. Poprzednio miałem Firestone F580. Świetne opony w każdych warunkach, nawet zimą (przejeździłem na nich 8 zim więc wiem co mówię i tyle wytrzymały). Fuldy na mokrym "mielą" w miejscu, trudno ruszyć. Myślałem, że to moja przypadłość. Brat ma identyczny z nimi problem. Przy jeździe po okręgu (rondo) kilkakrotnie "odpłynął" mi samochód. Na suchym bardzo dobre. Dziś na skutek uszkodzenia na dziurze po 3 latach musiałem jedną wymienić. Zostało 3mm bieżnika. Firestone po 8 latach miały 4mm!!! Opinię o ścieralności Fuldy potwierdzili w serwisie opon, gdzie naprawiałem felgę. Nie mieli interesu żeby kłamać bo nic u nich nie kupowałem. Ani ja, ani brat na 100% ich więcej nie kupimy. Oczywiście w necie przeczytamy mnóstwo opinii typu ech i ach. Zastanawiam się kto je pisze. Opona jest tania. Ale na pewno nie dobra. Odradzam zakup. Auto Opel Astra F Classic 1.6.
Tomek 2013-02-09 02:07:53
napisał o Fulda ECOCONTROL
Nie polecam
Never again. Poprzednio miałem Firestone F580. Świetne opony w każdych warunkach, nawet zimą (przejeździłem na nich 8 zim więc wiem co mówię i tyle wytrzymały). Fuldy na mokrym "mielą" w miejscu, trudno ruszyć. Myślałem, że to moja przypadłość. Brat ma identyczny z nimi problem. Przy jeździe po okręgu (rondo) kilkakrotnie "odpłynął" mi samochód. Na suchym bardzo dobre. Dziś na skutek uszkodzenia na dziurze po 3 latach musiałem jedną wymienić. Zostało 3mm bieżnika. Firestone po 8 latach miały 4mm!!! Opinię o ścieralności Fuldy potwierdzili w serwisie opon, gdzie naprawiałem felgę. Nie mieli interesu żeby kłamać bo nic u nich nie kupowałem. Ani ja, ani brat na 100% ich więcej nie kupimy. Oczywiście w necie przeczytamy mnóstwo opinii typu ech i ach. Zastanawiam się kto je pisze. Opona jest tania. Ale na pewno nie dobra. Odradzam zakup. Auto Opel Astra F Classic 1.6.
Tom 2013-02-09 02:08:28
napisał o Fulda ECOCONTROL
Nie polecam